1 ½ κιλό κιμάς μοσχαρίσιος μια φορά αλεσμένος
3 αυγά
200 γρ. φρυγανιά αλεσμένη
½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
λίγος δυόσμος φρέσκος ή ξερός ψιλοκομμένος
½ ποτήρι του νερού γάλα
½ ποτήρι νερό
αλεύρι για αλεύρωμα
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
2/3 ποτηριού του νερού ελαιόλαδο
2-3 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
7-8 σκελίδες σκόρδο αλεσμένο ή ψιλοκομμένο
λάδι για τηγάνισμα
Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ
ΥΛΙΚΑ
Κόκκινες πιπεριές
Κοτόπουλο φιλέτο
Ανθότυρο
Μανιτάρια
Κρεμμύδι ξερό
2 Κρεμμύδια φρέσκα
1 Σκελίδα σκόρδο
Πράσα
Φινόκιο
1 Μικρό καρώτο
1 Μικρό κολοκυθάκι
Σελινόριζα
Άνηθο
Μαϊντανό
Μισό ποτήρι κρασί
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι χυμό ντομάτας
Μισό ποτήρι ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Κάπαρη
Μαύρη ζάχαρη
Μοσχοκάρυδο
Κουκουνάρια
Σαφράν
Μπούκοβο
Κύμινο
Δυόσμο
Τζίντζερ
Μήλο
Κόκκινες πιπεριές
Κοτόπουλο φιλέτο
Ανθότυρο
Μανιτάρια
Κρεμμύδι ξερό
2 Κρεμμύδια φρέσκα
1 Σκελίδα σκόρδο
Πράσα
Φινόκιο
1 Μικρό καρώτο
1 Μικρό κολοκυθάκι
Σελινόριζα
Άνηθο
Μαϊντανό
Μισό ποτήρι κρασί
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι χυμό ντομάτας
Μισό ποτήρι ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Κάπαρη
Μαύρη ζάχαρη
Μοσχοκάρυδο
Κουκουνάρια
Σαφράν
Μπούκοβο
Κύμινο
Δυόσμο
Τζίντζερ
Μήλο
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ
ΥΛΙΚΑ
Ψάρια
Σέλινο
Κολοκυθάκια
Καρότα
Σέλινο ρίζα
Αλάτι χοντρό
Ντομάτα
Πιπέρι
Ντοματίνια
Κρεμμύδι
Πατάτες
2 Σκελίδες σκόρδο
Ψάρια
Σέλινο
Κολοκυθάκια
Καρότα
Σέλινο ρίζα
Αλάτι χοντρό
Ντομάτα
Πιπέρι
Ντοματίνια
Κρεμμύδι
Πατάτες
2 Σκελίδες σκόρδο
ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΕΞΩΤΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ
Υλικά
1 φιλέτο ψαρονέφρι
μάνγκο
2 πορτοκάλια
μήλο
λεμόνι πράσινο
τζίντζερ
ανανάς
ρούμι
αλάτι
κόκκοι πιπεριού
αστερίας γλυκάνισο
μαραθόσπορος
μπαχάρι
1 φιλέτο ψαρονέφρι
μάνγκο
2 πορτοκάλια
μήλο
λεμόνι πράσινο
τζίντζερ
ανανάς
ρούμι
αλάτι
κόκκοι πιπεριού
αστερίας γλυκάνισο
μαραθόσπορος
μπαχάρι
ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΜΑ
Υλικά
1 φιλέτο ψαρονέφρι
Πιπεριές πολύχρωμες
Ντομάτα λιαστή
Κάπαρη
Καβουρμάς
1 φιλέτο ψαρονέφρι
Πιπεριές πολύχρωμες
Ντομάτα λιαστή
Κάπαρη
Καβουρμάς
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)